Om oss

Våra ledord är rätt produkt med bra kvalitét till bästa pris!

Ställningsgrossisten har över 30 års erfarenhet inom branschen för byggställningar. Vi har genom åren skaffat oss både kompetensen och kunskapen för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter. Det har lett till att vi idag är en av de ledande i landet. Vi ser alltid till att hålla ett stort lager av de produkter vi säljer för att kunna leverera direkt. Det är oavsett om det är rullställningar, intäckningsproduker eller tillbehör och förankringar. Eftersom vi importerar direkt från fabrikerna kan vi dessutom erbjuda mycket fördelaktiga priser. 

Ett innovativt förhållningssätt, specialkunskap och en stor portion fantasi gör det möjligt för oss att kunna möta våra kunders behov och leverera högkvalitativa produkter samt en mycket personlig service.

Stort servicetänk


Vår erfarenhet har även gjort det möjligt att kunna skräddarsy ställningar utifrån våra kunders behov. Det har inneburit att vi idag ligger i framkant inom vårt område och profession.

Kontakta oss redan idag

Vi erbjuder högkvalitativa ställningar, intäckningsprodukter och specialställningar för en säker och trygg arbetsplats. Hör av dig till oss för att beställa eller om du vill ha mer information.