Specialställningar

Vi skräddarsyr din ställning

Hos oss hittar du inte bara ställningar för byggentreprenörer. Vi erbjuder även ställningar till bland annat fastighetsägare, industri, energi, kraftverk och bilverkstäder. Alufase aluminiumställningar är en mångsidig produkt och som går att få som specialställning. Vi har långerfarenhet av att konstruera specialställningar och tack vare den senaste tekniken inom CAD-program kan du få ritningsförslag på olika lösningar. Ställningarna anpassas sedan i fabriken utifrån dina önskemål. Du kan även få Alufase aluminiumställningar målad i en egen kulör. Även målningen utförs i fabriken och levereras direkt till dig som kund. Nedan kan du ta del av olika exempel på specialställningar. 

Vi har genom åren bevisat att med ett innovativt förhållningssätt, lång erfarenhet och en stor portion fantasi går det att hitta lösningar på det mesta vad gäller olika ställningar.

Kontakta oss redan idag

Vi erbjuder högkvalitativa ställningar, intäckningsprodukter och specialställningar för en säker och trygg arbetsplats. Hör av dig till oss för att beställa eller om du vill ha mer information.