Storkund

För våra storkunder, inklusive uthyrningsföretag som regelbundet behöver uppdatera eller utöka sin utrustningspark, finns det nu möjlighet att ta del av särskilt förmånliga priser och villkor.

Professionella Byggställningar från Alufase

På Ställningsgrossisten är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder inte bara produkter av högsta kvalitet utan även en skräddarsydd serviceupplevelse. Vårt utbud av Alufase byggställningar garanterar säkerhet, pålitlighet och flexibilitet på byggarbetsplatser.

Fördelar med att välja Ställningsgrossisten och Alufase

Personlig relation

Vi värdesätter långsiktiga partnerskap och arbetar nära våra kunder för att förstå och möta deras specifika behov.

Förmånliga priser

Större inköp belönas med signifikanta rabatter. Vid beställning av minst en trailer, kan ni dra nytta av exklusiva prisförhandlingar direkt med vår fabrik.

Direktleverans från fabrik

För större beställningar erbjuder vi direktleverans från tillverkningen, vilket minimerar leveranstiden och säkerställer att ni får era produkter när ni behöver dem.

Anpassade lösningar

Våra experter är redo att anpassa lösningar baserade på era projektspecifika krav.

Om du vill veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa din verksamhet att nå högre höjder, tveka inte att kontakta oss. 

Använd kontaktformuläret nedan för att få en personlig konsultation eller för att diskutera dina behov med vårt dedikerade team.

Kontakta Ställningsgrossisten idag och upplev skillnaden med en partner som verkligen bryr sig om ditt företags framgång.

Skicka ett meddelande till oss idag.

Varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret här intill. Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Kontakta oss redan idag

Vi erbjuder högkvalitativa ställningar, intäckningsprodukter och specialställningar för en säker och trygg arbetsplats. Hör av dig till oss för att beställa eller om du vill ha mer information.